Poradenských spoločností je veľa a klient sa v nich nevyzná - Škriniar, Pavel, 1979-
Ponúkanie finančných produktov klientom prostredníctvom zástupcov spoločností. Odlišnosti jednotlivých spoločností s podobnou produktovou paletou. Výber osobného finančného poradcu.