Európsky platobný priestor - Nováčková, Daniela
Analýza pripravovaného procesu, v dôsledku ktorého má byť vytvorený spoločný platobný priestor označovaný ako SEPA (Single euro payments area). Pozitívne a negatívne stránky SEPA. SEPA a Slovenská republika.