Pojišťovny podvody netolerují - Kotyrová, Marcela
Finančné straty spôsobené poistnými podvodmi. Najrizikovejšie oblasti s poistným podvodom. Poistné udalosti v období prírodných katastrof. Mechanizmy použité v boji proti poistnému podvodu. Vyrovnanie sa s interným podvodom. Výmena dát a informácií. Systémová podpora.