Podmienky vstupu zahraničných investorov do čínskej ekonomiky - Lacek, Dušan
Zahraničné investície sú hnacím motorom rozvoja čínskej ekonomiky, ktorá dosahuje obrovské tempo ekonomického rastu. Investície sú smerované hlavne do produkcií s vysokou pridanou hodnotou. Investičné stimuly pre zahraničných investorov v Číne. Stručná charakteristika najdôležitejších odvetví čínskej ekonomiky. Predpisy pre orientáciu zahraničných investícií v Číne. Postup vstupu podniku so zahraničnou kapitálovou účasťou na čínsky trh.