Poistenie zodpovednosti - Krátka, Zuzana, 1968-
Poistenie všeobecnej zodpovednosti za škodu. Poistenie všeobecnej zodpovednosti občanov za škodu. Poistenie všeobecnej zodpovednosti organizácií za škodu. Poistenie zodpovednosti za škodu v súvislosti s porušením povinnosti štatutárnych orgánov a výkonného manažmentu. Poistenie zodpovednosti zamestnancov za škodu spôsobenú pri výkone povolania. Poistenie zodpovednosti zamestnávateľa za škodu zamestnancom. Poistenie zodpovednosti za škodu cestného dopravcu. Poistenie zodpovednosti za škody na životnom prostredí.