Tajemství evropských liberalizací - Švadlenka, Libor
Liberalizácia poštových služieb v Európe. Aké výhody priniesla liberalizácia poštového trhu v krajinách, kde už prebehla. Fínsko, Švédsko - dominancia národných operátorov. Poštový trh v Anglicku. Liberalizácia pošty v Českej republike.