Identita geografie a jej postavenie na EU v Bratislave - Vlčková, Viera
Vývoj predmetu „Hospodárska geografia“ na Ekonomickej univerzite od jej vzniku, po obdobie transformačných zmien slovenskej ekonomiky a teda i zmien, ktoré sa dotkli vysokoškolského štúdia na tejto univerzite. Analýza 3. období: I. obdobie roky 1940-1947, II. obdobie 1948-1952, III. obdobie 1953 – 1998.