Ekologický marketing ako progresívna forma v poskytovaní hodnoty pre zákazníka - Francová, Zuzana, 1971-
Charakteristika a cieľ ekologického poľnohospodárstva. Produkty ekologického poľnohospodárstva. Označenie týchto produktov. Rozvoj ekologického poľnohospodárstva v Európe. Ekologický marketing. Bioproduktová politika. Cenová a distribučná politika bioproduktov. Komunikačná politika bioproduktov.