Politika sporu a (environmentálne) nové sociálne hnutia: hľadanie vhodných analytických kategórií - Klocoková, Jana
Občianska spoločnosť, jej charakteristiky. Nové sociálne hnutia. Sociálne hnutia. Politika sporu (contentious politics). Environmentalizmus a politika sporu. Možnosti a limity verejnej a kolektívnej environmentálnej politiky na Slovensku.