Štruktúra miezd v Slovenskej republike a jej dopad na verejné a podnikové financie - Hnátová, Júlia
Prezentácia vybraných výsledkov zisťovania ŠÚ SR v tématickej oblasti štruktúry miezd v SR a jej dopad na podnikové a verejné financie. Komparácia verejného a súkromného sektoru za predpokladu rovnakého kritéria. Ukazovatele a údaje týkajúce sa mzdového ohodnotenia sú posudzované za obdobie rokov 2005, 2006 a druhý štvrťrok 2007.