Participácia geografov na vysokoškolskom štúdiu verejnej správy v Slovenskej republike - Slavík, Vladimír
Vývoj siete vysokých aj stredných škôl, ktoré ponúkajú výučbu verejnej správy v SR. Rekapitulácia vývoja vzdelávania vo verejnej správe v Slovenskej republike od roku 1990 do súčasnosti. Prispenie geografov do tejto sféry. Participácia geografov v tejto sfére patrí k ojedinelým prípadom v sieti vysokých škôl v Európe.