Metavedecké pozadie výučby geografie na vysokých školách Slovenska bez geografického zamerania. - Žigrai, Florin
Vybrané metavedecko-didaktické poznámky k výučbe geografie na vysokých školách Slovenska bez geografického zamerania. Metavedecko-didaktické ohraničenie profesionálnej kompetencie negeografa pri výučbe geografickej problematiky a jej interpretácia a implementácia pre negeografické predmety na vysokých školách bez geografického zamerania. Postavenie a úloha geografie na vysokej škole ekonomického zamerania.