Sociálne programy - princípy starostlivosti o zamestnancov - Barinková, Milena
Podniková sociálna politika a zamestnávateľ. Minimálny štandard pracovných podmienok, ktorý je zamestnávateľ povinný zabezpečiť. Na výslednej podobe sociálnej politiky sa podieľajú aj zamestnanci. Súčasti právnej úpravy podnikovej sociálnej politiky v Zákonníku práce. Starostlivosť o bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci. Podniková spoločenská zodpovednosť. Podniková filantropia. Zamestnanecké výhody.