Corporate roadmapping - the innovative tool of technology management - Jemala, Marek
Roadmapping spoločnosti ako podpora komplexného plánovania. Výhody roadmappingu spoločnosti. Miesto roadmapy spoločnosti v taxonómii roadmappingu. Účastníci procesu roadmappingu. Proces podnikového roadmappingu. Počiatočné aktivity. Tvorba podnikovej roadmapy. Ďalšie aktivity.