Finančné a účtovné výkazy platné od 1. januára 2008 pre obce a nimi zriadené ROPO - Ľaliková, Anna
Zavedením novej metodiky účtovníctva založenej na akruálnom princípe došlo nielen k zmene postupov účtovania, účtovej osnovy, ale aj k zmenám v obsahu a štruktúre individuálnej účtovnej závierky a finančných výkazov. (V zmysle opatrenia Ministerstva financií SR č. MF/20414/2007-31 z 8. novembra 2007). Ilustračné príklady.