Úprava konsolidácie účtovnej závierky v rámci Európskej únie - Parajka, Branislav, 1981-
Porovnanie nadnárodnej úpravy konsolidácie účtovnej závierky podľa Siedmej smernice EÚ a podľa príslušných IAS/IFRS. Smernice Rady EÚ upravujúce účtovníctvo. Medzinárodné účtovné štandardy (IAS) a Medzinárodné štandardy finančného vykazovania (IFRS). Porovnanie úpravy konsolidácie účtovnej závierky.