Opravné položky tvorené k pohľadávkam voči dlžníkom v konkurznom konaní a ich daňové hľadisko - Silná, Renáta, 1981-
Opravné položky ako daňové výdavky. Účtovné ponímanie opravných položiek k pohľadávkam voči dlžníkom v konkurznom konaní. Tvorba opravných položiek k pohľadávkam voči dlžníkom v konkurznom konaní z daňového aspektu. Príklad uznania opravnej položky za daňový výdavok. Zahrnutie zrušených (zúčtovaných) opravných položiek do základu dane.