Využitie internetu na obchodných akadémiách - Kužma, Róbert
Možnosti postupovania pri tematických celkoch učebných osnov predmetu APE. Spôsoby inovovania učebných osnov, tematických plánov, aj učebníc. Inovácia spočíva v uvádzaní relevantných internetových odkazov. Snaha o prinútenie kolegov - pedagógov k vytváraniu takýchto materiálov, a to nielen pre seba, ale aj pre študentov či žiakov.