Manažment znalostí v podnikovej sfére - Diačiková, Anna
Kontroverznosť teórie v histórii manažmentu. Nejasné používanie terminológie. Hodnotový reťazec znalostného a rozhodovacieho procesu. Znalosti, inovácie, konkurencieschopnosť. Firemná kultúra a zdielanie znalostí. Reálne možnosti riadenia znalostí vo firemnej praxi.