Systém manažmentu znalostí - postup implementácie v praxi - Mesároš, Peter
Fázy implementácie manažmentu znalostí s využitím informačno-komunikačných technológií. Zostavenie tímu zodpovedného za návrh, tvorbu a implementáciu systému manažmentu znalostí. Úspech projektu manažmentu znalostí.