Palivový mix v roku 2006 - Dičér, Marián
Rok 2006 bol ďalším rokom vysokých cien energetických komodít s vysokou volatilitou počas roka. Globálny rast spotreby energie sa v roku 2006 spomalil. Prehľad o spotrebe palív - ropy, zemného plynu, uhlia, jadrovej energie a vodnej energie vo svete v roku 2006.