Persuázia ako komunikačný nástroj - Gažová Adamková, Hana, 1969-
Teoretické oblasti, ktoré sa dotýkajú problematiky persuázie ako modernej formy marketingovej komunikácie. Presviedčanie (persuázia) - charakteristika a využívanie vo všetkých oblastiach osobného a pracovného života. Tri základné spôsoby argumentácie pri presviedčaní. Základné komunikačné predpoklady pre úspešné presviedčanie. Podporné činitele presviedčania.