Ekonomická diplomacie znamená podporu exportu, investic, služeb a cestovního ruchu - Drábek, Jaromír
Pojem ekonomická diplomacia. Ekonomická diplomacia v Českej republike. Podpora proexportnej politiky. Potreba jednotnej exportnej politiky.