Organizácia riadenia e-governmentu na Slovensku - Takács, Arpád
E-government-elektronická verejná správa alebo elektronická verejná vláda. Štruktúra riadenia e-governmentu. Organizácia riadenia v Rakúsku. História, súčasnosť a možné zmeny riadenia na Slovensku.