Trestnoprávna ochrana devízového hospodárstva pri obchodovaní s devízovými prostriedkami - Klátik, Jaroslav
Neoprávnené obchodovanie s devízovými hodnotami a poskytovanie devízových služieb. Ohrozenie devízového hospodárstva.