Zavádzame Business Process Management - Javorský, František
BPM (Business Process Management) ako prístup k riadeniu podniku kombinujúci metódy a technológie, ktoré umožňujú riadiť celý životný cyklus podnikových procesov. Kľúčový rozdiel medzi technológiami v podnikoch už zavedenými a BPM. Zmena filozofie v podobe nasadenia BPM. Charakteristiky procesov vhodných pre pilotné zavedenie BPM. Fázy životného cyklu BPM. Príklad základného a podrobného modelovania. Prínosy zavedenia BPM.