Marketingová psychológia nakupovania determinovaná pohlavím - Lukačovičová, Zuzana
Problematika nákupného rozhodovania zákazníkov z pohľadu troch odlišných aspektov, ktoré by mala zohľadňovať každá firma. Psychológia nakupovania, a to z pohľadu ovplyvňovania zákazníckych rozhodnutí o nákupe konkrétneho tovaru alebo služby priamo marketingovým manažmentom konkrétnej firmy. Nákupné správanie je determinované pohlavím, t.j. muži - zákazníci sa pri nakupovaní správajú inak ako keď nakupujú ženy - zákazníčky. Príspevok je doplnený početnými príkladmi z praxe.