Vývoj postavenia privátnej značky na trhu - Pčolinská, Lenka
Základné vymedzenie značky vo všeobecnosti, jej základné funkcie: identifikačná a diferenciačná. Pohľad do histórie značky a prístupy autorov zaoberajúcich sa touto témou. Privátna značka ako značka prevažne v sieti maloobchodníkov. Popis pozície privátnej značky v obchode v minulých desaťročiach a v súčasnosti. Vnímanie privátnej značky na slovenskom trhu.