Aktuálne problémy obchodu - Rubaninská, Kamila
Na základe stanovísk zainteresovaných odborníkov a hospodárskych subjektov autorka skúma postavenie a vzájomné vzťahy výrobcov - dodávateľov a obchodných reťazcov od roku 2000, ako aj najnovšie kroky v smere legislatívnej úpravy týchto vzťahov. Súčasná situácia maloobchodu pred zavedením eura a možný dosah na obchodné reťazce, ich náklady a tým aj na konečného spotrebiteľa.