Aj stredné podniky potrebujú SOA - Gregor, Jiří
Architektúra orientovaná na služby SOA (Service Oriented Architecture) sa vo všeobecnosti chápe a príjma ako ďalšia fáza budovania podnikových informačných systémov. Koncentruje v sebe to najlepšie z predchádzajúcich kompozitných modelov návrhu, vývoja, prevádzky a integrácie aplikácii a dnes zrejme nemá žiadnu prijateľnú alternatívu. Je príťažlivá pre softvérových dodávateľov, vyzdvihujú ju analytici a vyžadujú zákazníci. Implementácia SOA. SOA governance.