Proexportní politika: teorie, ideologie, realita - Klvačová, Eva
Historický exkurz: voľný obchod verzus protekcionizmus. Proexportná politika ako svojrázny doplnok voľného obchodu. Proexportná politika verzus hospodárska súťaž.