Štatistické zisťovanie o pracovníkoch a mzdách v školstve - Lučanová, Klára
Štatistické zisťovanie, ktoré zabezpečuje MŠ SR štvrťročným výkazom o práci v školstve Škol (MŠ SR) 1-04. Elektronický zber údajov. Elektronický formulár. Jednotlivé riadky formulára. Stĺpce formulára. Doplňujúce ukazovatele. Príklady.