Inovatívne formy financovania vo verejnom sektore a ich vplyv na kvalitu života a zamestnanosť - Ivanová, Pavlína
Úloha a význam verejných financií, resp. sektoru verejnej správy v ekonomike. Nové výzvy pri financovaní verejných potrieb. Perspektíva uplatňovania inovačných foriem financovania vo verejnom sektore SR.