Zrovnoprávnenie slovenských dopravcov v otázke zodpovednosti - Moravčík, Tomáš
Zodpovednosť dopravcov upravená medzinárodným Dohovorom o prepravnej zmluve v medzinárodnej cestnej doprave (Dohovor CMR). Obmedzenie zodpovednosti dopravcu Dohovorom CMR. Novelizácia Dohovoru prijatím Protokolu k článku 23. Pristúpenie k Protokolu - absencia Slovenska. Následky pre slovenských dopravcov. Plánované pristúpenie Slovenska k Protokolu a zrovnoprávnenie slovenských dopravcov so zahraničnými konkurentmi.