Využitie prostredia Imagine vo výučbe teórie grafov - Slaninka, František, 1973-
Vizualizácia a aktívny prístup žiaka sú dôležitými prvkami vo vyučovaní matematiky. Teória grafov je matematická disciplína, v ktorej majú tieto prvky špeciálny význam. Článok sa zameriava na tvorbu a opis špecifických softvérových prostriedkov podporujúcich vyučovanie grafov.