Zdravý prístup k budovaniu tímov: Teamwork makes the dreamwork - Beňadiková, Anna
Čas trávený v skupinách. Úlohy tímov pri dosahovaní dobrých výsledkov. Budovanie tímov. Formovanie a dynamika pracovných skupín. Typy tréningových programov. Komunikácia v tíme.