Spoločenská zodpovednosť organizácií - súčasť napĺňania Národného programu kvality Slovenskej republiky na roky 2004-2008 - Paulová, Iveta
Princíp a podstata spoločenskej zodpovednosti organizácií (CSR). Sledovanie CSR a jej ciele. Hlavné priority napĺňania Národného programu kvality SR na roky 2004-2008.