Zlepšovanie kvality - Burieta, Ján
Riešenie problémov s kvalitou pomocou projektu s postupom DMAIC zo Six Sigma. Zadefinovanie projektu aj použitím projektového listu. Zadefinovanie súčasného stavu a ciele projektu. Fáza merania. Tabuľka kontrolných miest a sledovanie nezhôd. Vývoj nezhôd na vlhkosti granulátu.