Trendy inovácií potravinárskych výrobkov v 3. tisícročí - budúcnosť funkčných potravín - Mráz, Igor
Inovácia potravinárskych výrobkov. Zdravotné trendy ovplyvňujúce trh potravín. Charakteristika funkčných potravín. Rast záujmu spotrebiteľov o prírodné potraviny , biopotraviny. Trendy chuťové, vynikajúcej kvality, etické, spoločenské, technologické.