Reforma vína v EÚ plná rozporov - Masár, Ivan
Informácie zo sveta. Základné ciele návrhu reformy Spoločnej organizácie trhu s vínom. Vybrané poznatky z Návrhu Nariadenia Rady (ES) o Spoločnej organizácii trhu s vínom. Vybrané poznatky z Uznesenia Európskeho parlamentu o reforme Spoločnej organizácie trhu s vínom.