Teorie her v podnikové praxi - Valenčík, Radim
Teória hier, ktorú založil v roku 1928 americký matematik John von Neumann. Teória redistribučných systémov. Model elementárneho redistribučného systému. Fenomén ambiciózneho priemeru.