Lichtenštejnské bankovnictví - Juřík, Pavel
Charakteristika Lichtenštajnského kniežatstva. Lichtenštajnský bankový sektor. LGT Group ako najväčšia banka v zemi. Bankové tajomstvo a nadácie. Harmonizácia zdanenia úrokov. Daňová reforma v Nemecku. Rokovania medzi Nemeckom a Lichtenštajnskom.