Zamlžené náklady řízení rizik
Operačné modely riadenia rizík. Odhadovanie ročných celopodnikových nákladov na riadenie rizík. Prínosy konvergencie rizík. Presadzovanie integrovaného pohľadu. Fázy konvergencie rizík.