Jak dosáhnout zefektivnění bank ve východní Evropě? - Sládek, Michal
Vnútorný a vonkajší rast, inovácie a kontinuálne znižovanie nákladov potrebné pre zefektívnenie bánk. Posúdenie úspešnosti bánk. Využívanie internetu na zefektívnenie fungovania bánk. Hustota siete pobočiek vedie k zvýšeným nákladom. Konsolidácia bánk k zníženiu nákladov.