Rozvoj s rozmyslem - Hnojská, Petra
Otázky, ktoré si má položiť spoločnosť zaoberajúca sa myšlienkou profesionalizácie svojho prístupu k rozvoju zamestnancov. Rozvoj pracovníkov a kompetenčný model. Development centrá. Zapájanie pracovníkov do rozhodovania o vlastnom rozvoji. Čo by nemalo byť motiváciou k rozvoju na strane zamestnávateľa a zamestnanca.