Ľudské práva a ich uplatnenie v školskom prostredí - Bieliková, Marcela
Úlohy vzdelávacích inštitúcií všetkých stupňov. Právne vedomie žiakov. Najznámejšie práva dieťaťa. Porušovanie ľudských práv v školskom prostredí. Prejavovanie svojho názoru a šikanovanie.