Keď nehnuteľnosť živí rodinu - Burák, Emil
Budovanie a získavanie nehnuteľností. Mestský trh s bytmi a vidiecka turistika. Kúpa a predaj bytov v rámci krátkodobej a dlhodobej investičnej stratégie. Cenový pohyb nehnuteľností. Prenájom ako najmenej rizikový biznis.