Jaké hodinky nosí James Bond? - Keller, Petr
Možnosti získania financií pre produkciu filmu. Product placement vo filme. Zviditeľnenie produktu vo filme. Sponzorovanie filmu formou product placementu. Prispievanie k celkovej hodnote filmu. Sponzoring filmu mení formu.