Mobbing vo firme - Kostolanský, Rudolf
Narušene snahy firmy o zvyšovane efektívnosti prostredníctvom mobbingu, bossingu, bullyingu. Charakteristika mobbingu, bossingu. Nástroje predchádzania bossingu a mobbingu. Identifikácia zdrojov a odhady rizík.