Koncesionárske poplatky v novej právnej úprave - Štrkolec, Miroslav
15. februára 2008 bol NR SR schválený zákon č. 68/2008 Z.z. o úhrade za služby verejnosti poskytované Slovenskou televíziou a Slovenským rozhlasom, ktorý nadobudol účinnosť 1. apríla 2008. Účel nového zákona a úhrady. Platiteľ úhrady, sadzba úhrady, povinnosť platiť úhradu, splatnosť úhrady, pokuty za nezaplatenie úhrady, vyberateľ úhrady.